יום שבת, 11 במאי 2013

מה צריך להביא לעל האש


רשימת ציוד לעל האש:

ציוד:

מנגל
רשת מנגל
פחמים
מדליק פחם
נפנף

כלים למנגל:

מלקחיים
הופך בשר שטוח
מזלג נועץ בשר

עזרים:

קערה לשמן ולבצל
מזלג לבצל לשימון הרשת
שמן
בצל
שיפודים
נייר סופג
נייר טואלט
קרש חיתוך
סיר לבשר המוכן
סכין

תבלינים:

מלח
פלפל שחור / לבן
פפריקה
חוויג'
כמון
בהרט
תבלין שווארמה
תבלין על האש
קינמון

בשרים:

המבורגר
קבב
נקניקיות
פרגיות
כנפיים
סטייקים בסביבות ה-250 גר’ לנתח
חזה עוף
מרגז' / צ'וריסוס
קציצות
כבד עוף / בקר
לבבות
שקדי עגל
שומן כבש
צלעות כבש
כבד אווז
חזה אווז
פרגית הודו

דגים:

מושט
בורי
דניס
קרפיון
סלומון
טונה
ביצי דגים

ירקות:

חציל
עגבניה
בצל
תפוח אדמה
גמבה
תירס

סלטים:

חומוס
טחינה
חצילים
כרוב אדום
זיתים
מלפפונים חמוצים

רטבים:

קוטשופ
חרדל
צ'ילי מתוק
טבסקו
סויה
טאריאקי
חמוץ מתוק

שתיה:

מים
שתיה קלה / מוגזת
קפה שחור - פינג'ן, כפית מתכת, סוכר, הל
בירה, וודקה, ערק, וויסקי
משקאות אנרגיה

שונות:

פיתות
מרשמלו
כלים חד פעמיים: מזלגות, כפות/כפיות, סכינים, צלחות, כוסות
שקיות זבל
פיצוחים: גרעינים, בוטנים, מאנצ'יס.
עוגות / עוגיות
מסטיקים
קיסמים

בתאבון !


רשימה לעל האש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה